Стаите:


Семееният хотел разполага с два апартамента и девет двойни стаи.
Стаите са с по две легла, нощни шкафчета, гардероби, огледала. Също така и санитарен възел, телевизор и достъп до интернет. Апартамента се състои от спалня и холова гарнитура, която също става на спалня, подходящ е за семейство с две деца, санитарен възел с вана, телевизор, достъп до интернет.

Ресторанта:


Ресторантът разполага с 30 места, а лятната градина с 50- там се предлагат закуска компле, обяд и вечеря от традиционната българска кухня- оригинална и безкрайно вкусна- като се започне от родопските ястия до екстравагантните авторски хрумвания на главния готвач.
Всичко е така подбрано и балансирано, че блюдата са повече от апетитни. Специалитети в гърне, салатите са изобилни и богати на съставки и количество. Домашната родопска кухня включва пататник, клин и много други специални предложения. Всякакъв вид алкохолни и безалкохолни питиета и разбира се колекция от Асеновградски вина.

Развлечения:


Ловен туризъм и Пешеходен туризъм- разходки из китните Родопи с посещение на исторически забележителности като: Асенова крепост, Бачковски манастир, Бачковски водопод и други.

Караоке-ние организираме най-атрактивните КАРАОКЕ - ПАРТИТА тип карнавали с изключително богат избор на песни от всякакъв стил и на много езици.
При нас наистина ще се забавлявате и ще си прекарате незабравимо.